Z auta ukradli svetlo a z kávomatu mince, vykradli pekáreň

18.12.2006 Celý región

Zatiaľ neznámy páchateľ ukradol vo Vranove nad Topľou z osobného auta Seat Ibiza pravé predné svetlo. Ku krádeži došlo v noci zo soboty na nedeľu na vranovsk...
Zatiaľ neznámy páchateľ ukradol vo Vranove nad Topľou z osobného auta Seat Ibiza pravé predné svetlo. Ku krádeži došlo v noci zo soboty na nedeľu na vranovskom sídlisku Juh. Majiteľovi vozidla vznikla poškodením auta a krádežou svetla celková škoda 28 000. - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže a prečin poškodzovania cudzej veci.

Počas noci zo soboty na nedeľu došlo vo Vranove nad Topľou aj k druhej krádeži. Doposiaľ neznámy páchateľ sa v objekte zimného štadióna vlámal do kávomatu, z ktorého ukradol mince v hodnote 4 000. - Sk a poškodením spôsobil ďalšiu škodu vo výške 600. - Sk. Polícia vyšetruje prípad ako prečin krádeže.

Vykradli pekáreň:
Sabinovskí policajti zo skráteného vyšetrovania vyšetrujú víkendovú krádež vlámaním do jednej z pekárni v Lipanoch, okr. Sabinov.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa počas noci zo soboty na nedeľu vlámal do pekárne, kde z kancelárie ukradol finančnú hotovosť 500. - Sk a zo skladu 30 l oleja. Celkovo spôsobil poškodením zariadenia a krádežou škodu vo výške 6 700. - Sk.
 

Vyberte región

mark